Werkwijze

Werkwijze

Als u een website wilt laten ontwerpen door ons gaan wij allereerst met u in gesprek over wat uw wensen zijn, welke kosten hieraan verbonden zijn en op welke termijn u kunt verwachten dat uw website af is. Dit kan telefonisch, via mail of skype, of door middel van een afspraak op ons kantoor of bij u in de buurt. Nadat wij duidelijke afspraken hebben gemaakt levert u teksten en afbeeldingen aan die wij verwerken tot een professioneel vormgegeven, overzichtelijke site. Tijdens dit proces zoeken wij regelmatig contact met u en brengen wij u op de hoogte van de voortgang van uw website. Indien nodig voorzien wij u van advies, maar uiteindelijk bent u degene die bepaalt hoe het resultaat er uit gaat zien.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw website, na oplevering, volledig zelf te beheren. Dit houdt in dat u zelf eenvoudig berichten kunt plaatsen en teksten kunt veranderen.

Werkwijze MOOR Webdesign

Desktop, tablet, telefoon

Tegenwoordig is het normaal dat websites worden bekeken op verschillende mobiele apparaten, wij houden dit tijdens het ontwerpen altijd in het hoofd om te zorgen dat het ontwerp zowel op een telefoon als op een groot beeldscherm goed te zien is en dezelfde stijl houd.

Destktop, Tablet en Telefoon

Content Management System

Na het ontwerpen van de website ontwikkelen wij deze tot een content management system, afgekort een cms. Een cms werkt met een speciale module voor de klant zodat u als klant later zelf tekst en afbeelding kunt aanpassen zonder dat u kennis nodig hebt van programeertalen. Dit maakt het bij houden van de website gemakkelijker, leuker en een stuk goedkoper. U kunt vanaf huis u website beheren zonder telkens terug te moeten komen bij ons voor technische vragen of iets simpels als een typ fout.

Content Management System