Nieuws

Logo BUKAZU

Website voor het nieuwe bedrijf BUKAZU

Een website en een logo gemaakt voor het nieuwe bedrijf: BUKAZU. We hebben een logo en een website ontworpen voor het bedrijf gespecialiseerd in boekingssoftware. Bekijk het resultaat op http://bukazu.com

JazzFest Amsterdam

Nieuwe website voor JazzFest Amsterdam

JazzFest Amsterdam

MOOR Webdesign presenteert trots de nieuwe website voor JazzFest Amsterdam. Voor het jaarlijkse jazz festival is er een nieuwe website gemaakt. De website gemaakt met een prachtige grote foto op de achtergrond om direct de sfeer te kunnen proeven van het leuke festival.

 

De website maakt gebruik van wordpress om het voor de organisatie van JazzFest het gemakkelijk te maken om zelf aanpassingen te kunnen doen en makkelijk nieuwsberichten te kunnen plaatsen. Bekijk hieronder een aantal van de screenshots van de website of bekijk de site volledig op jazzfestamsterdam.nl of kijk voor ander voorbeelden van onze sites in ons portfolio

 

Lange tijd geen nieuws

Het is alweer een lange tijd geleden dat we een bericht gepost hebben. Drukke tijden op het kantoor. Enige voordeel aan een regenachtige zomer is dat je graag binnen zit te werken in plaats van naar buiten te willen. We hebben in de afgelopen maanden alweer aan een hoop projecten gewerkt en alweer meerdere websites afgeleverd. Kijk bij ons portfolio voor de laastste updates.

MOOR Webdesign - Website

Website fullscreen

Nieuw jaar, nieuwe kansen met een nieuwe website

Wat gaat u doen op uw website in 2015?

Hebt u al speciale plannen of doelen die u graag wilt behalen via uw website. Of is misschien een vernieuwing van uw webpagina het doel van dit nieuwe jaar. Wij zijn in ieder geval al weer een aantal dagen hard aan het werk om voor iedereen het mogelijk te maken het jaar in stijl te beginnen met een nieuwe website!

We hebben dan ook al meerder vragen ontvangen in de eerste dagen van het nieuwe jaar. Zowel de huidige en nieuwe klanten hebben ons in het nieuwe jaar al kunnen vinden. Een opfrissing of volledige restyle van de website kan het nieuwe jaar weer vele nieuwe kansen geven. Ook handig voor vakantiehuizen aangezien de grootste boekingsperiode van het jaar binnenkort begint. Zowel wij als onze boekingspartner zijn volledig hier op voorbereid!

Website fullscreen

Website geopend op desktop

Responsieve website

Wat is een responsieve website?

Een responsieve website is een website die zich aanpast aan het de beeldinstellingen van het apparaat dat de website aanvraagt. In de taal van een leek betekent dat de website op alle apparaten goed zichtbaar is, de website past zich namelijk aan als je op een telefoon de website opent of op een desktop of tablet. De responsieve website op een tablet of desktop verschillen niet veel van elkaar en op het eerste oog lijken ze het zelfde, maar de website heeft alles iets kleiner gemaakt zodat het op het scherm nog steeds er goed uitziet. De responsieve website op de telefoon is totaal verschillend en zal ook andere informatie kunnen geven. De navigatiebalk zit nu ingebouwd in een enkele knop en de teksten staan nu allemaal onder elkaar. We houden er altijd rekening mee dat een klant die de website op een telefoon opzoekt vaak op zoek is naar contact gegevens, die heb je namelijk onderweg nodig en dan bekijk je het vaakst een website op je telefoon. We zorgen er dan ook voor dat de contact gegevens op de eerste pagina staan en makkelijk te vinden zijn.

 

Responsieve Website op tablet

Website op tablet

Responsieve Website fullscreen

Website geopend op desktop

Krijgt u bij ons een responsieve website?

Het antwoord op die vraag is gemakkelijk, Ja. Natuurlijk krijgt u bij ons een responsieve website. Wij zorgen ervoor dat u een website heeft die altijd werkt en er altijd goed uit ziet. Wij willen dat u tevreden bent over uw website en zullen dan ook altijd benadrukken dat u de website op meerdere apparaten gaat bekijken voordat u zegt dat u tevreden bent over de website. Wij rekenen dus ook geen extra kosten voor deze handeling omdat dit bij het pakket van tegenwoordig hoort. Een website die niet werkt op telefoon of tablet wordt tegenwoordig niet meer serieus genomen!

Logo laten ontwerpen

Een eigen logo laten ontwerpen

Bent u een beginnend of al langer voor u zelf bezig dan weet u vast wel de aarde van een vast en herkenbaar logo, naast het belang van een duidelijke bedrijfsnaam is het belang van een herkenbaar logo ook zeer groot. Daarbij is de keuze voor een ontwerper natuurlijk ook erg belangrijk, elke ontwerper heeft zijn eigen stijl, onze stijl is een simplistisch logo waarbij de naam er zeer goed uitspringt. Hiermee creëren zij een volledige koppeling tussen naamsbekendheid en logo. Wel leggen wij er nadruk op dat een logo uniek moet zijn en dat het niet mag lijken op een logo van een concurrent of van een ander bedrijf met ongeveer de zelfde naam.

Daarnaast zijn uw wensen het belangrijkst, vooral in kleurkeuze en vorm, we zullen in het proces dan ook veelvuldig contact hebben en regelmatig terug koppelen over de wensen en ideeën die er spelen. We gaan ervoor dat u uiteindelijk tevreden bent, anders zou u ook geen logo laten ontwerpen door ons!

 

 

Boekingskalender op je website

Een boekingskalender op je website

Direct boeken van je eigen website

Een kalender op je website die aangeeft welke data vrij zijn en waardoor een klant direct zou kunnen boeken.  Wij installeren deze module op vele websites en nemen hierbij de eigenaren van de websites een hoop werk uit handen. Het boekingssysteem van BUKAZU geeft uw klanten de mogelijkheid om te boeken zonder dat u daar nog handelingen voor hoeft te verrichten. Zo gauw er geboekt wordt op de kalender vult de kalender de geboekte periode en kan er niet nogmaals geboekt kunnen worden. Daarnaast zal er ook direct een boekingsbevestiging worden verstuurd naar de persoon die de boeking gedaan heeft als wel de verhuurder. Hieronder ziet een een foto van de boekingskalender, wilt u graag een kalender zien die functioneert zou ik u moeten verwijzen naar de site van VillaLuxe, op deze site ziet u meerdere huizen staan waarbij ze allen hun eigen boekingskalender hebben. U kunt boeken door een datum te kiezen en dan gaat u zelf naar een boekingsgedeelte.

 

Boekingskalender

BUKAZU Reserveringssysteem

Het Reseveringssysteem

Het BUKAZU Reserveringssysteem is een systeem bedoeld voor het online boeken en reserveren van verhuurobjecten, zoals vakantiehuizen, boten, kampeerboerderijen, campings en B&B’s.

Het meest complete en geavanceerde boekingssysteem voor verhuurobjecten: het systeem bespaart u tijd, voorkomt fouten of dubbele boekingen en levert meer boekingen op.

Het programma biedt:
– online-booking (kalender, boekingsformulieren en zoekfunctie)
– klantenadministratie (+ logboek van alle klantcontacten)
– automatische e-mailverzending naar klant, eigenaar, verhuurder,   beheerder en/of schoonmaak
– financiële administratie van uw boekingen (bv. debiteurenbeheer)
– overal ter wereld en op elk systeem in te loggen
– volledig te integreren in uw website en met uw eigen logo
– koppeling met uw boekhouding en diverse rapportages
– gratis instappen en boekingskalender op uw website

Wat doen wij met dit reserveringssysteem?

Wij als MOOR webdesign zijn partner van BUKAZU en hebben als partner zeer veel ervaring met het implementeren van het reserveringssysteem in verschillende websites. In ons portfolio zijn verschillende websites te vinden waar wij het reserveringssysteem hebben geïnstalleerd op een website. Wij installeren het reseveringssysteem zo op uw website dat u geen omkijken meer heeft naar het boekingsgedeelte van uw website. Uw klanten kunnen vanaf dat moment moeiteloos boeken en u hoeft er niet meer naar om te kijken omdat het boekingssysteem voor de rest zorgt. Automatisch worden er e-mails verstuurd en kunt u uw boeking terug kijken in het dashboard van het Book4Moor systeem. Mocht u interesse hebben in dit systeem of vragen naar dit systeem kunt u altijd bij ons terecht of bij Book4Moor.

 

TerGast Reserveringssysteem

Dit is een voorbeeld van een site die we hebben ontworpen en die gebruikt maakt van het boekingssysteem.