Tarieven

Tarief

U kunt bij ons al een website laten ontwerpen vanaf €599,-. Hiervoor heeft u een strak vormgegeven, overzichtelijke website. Deze website wordt ontworpen in uw eigen stijl, met de mogelijkheid om zelf teksten en afbeeldingen aan te passen. We besteden bij het ontwerpen van uw website extra aandacht aan de koppeling met uw social media. Daarnaast integreren we zowel een contactformulier als een locatieaanduiding via Google Maps in uw site.

Omdat wij websites op maat ontwerpen en geen website hetzelfde is, kunnen wij geen standaardtarieven hanteren. Voor bijvoorbeeld het ontwerpen van een logo, het programmeren van een website in meerdere talen en het inpassen van een ontwerp van een vormgever moeten wij extra kosten rekenen. Omdat er in het ontwerpen van websites heel veel mogelijk is gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen. Aan de hand van dit gesprek krijgt u een offerte op maat, waarna u kunt beslissen om ons de website van uw bedrijf te laten ontwerpen.

Service contract

Het is mogelijk bij ons een service contract af te sluiten. Een service contract houdt in dat wij uw website regelmatig bekijken en controleren op eventuele fouten. Daarnaast kunt u met een service contract altijd bij ons terecht voor uw vragen of voor kleine aanpassingen op uw website. Het service contract kost €10,- per maand en u krijgt dan per maand een minimaal 1 controle van ons en daarnaast krijgt u de eerste 5 uren van onze assistentie gratis, dit betekend dat u niet direct een factuur krijgt als u een mailtje met een vraag of een specifieke wens stuurt.